Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


Vognmandstilladelse og vognmandskurser

Hos DEKRA vognmandskurser er det muligt at gå til prøve, selv om du ikke har haft forgående kurser. Dette gælder hvis du, inden for de seneste fem år, har haft en ledende stilling i en virksomhed inden for godstransport (lastbil) eller personbefordring (bus).

Modtager du denne dispensation fra Trafikstyrelsen, kan du tilkøbe 5 dages undervisning inden du tilmelder dig til prøven. Prøven afholdes sammen med andre vognmandskursister og er af fire timers varighed. Under prøven må du gerne medbringes egne materialer og notater, dog ikke elektronisk udstyr i form af telefon eller adgang til mail/internet.


Adgang til direkte prøve uden anden undervisning eller forplejning koster 3.000 kr. (vi skal bede om en kopi af din dispensation, inden du kan tilmeldes prøve). Eller du kan vælge en samlet pakke, inklusiv hjælp til ansøgning, 5-dages undervisning, forplejning, 1 prøve samt kursusbevis til kun 12.000 kr.

Opfylder du ikke kravene for at gå til prøve, uden kurser, tilbyder vi vognmandskurser og vognmandstilladelser til godstransport og busser.

NB! Såfremt prøven ikke er bestået i 3. forsøg, skal du gennemføre et undervisningsforløb, før du igen kan indstilles til prøve.

Kom igang med det samme så kan du have din vognmandstilladelse indenfor 3 uger. 

ANBEFALING

"Da jeg, ved ansøgning om vognmandstilladelser, fik dispensation fra deltagelse i selve kursusforløbet, var jeg af den opfattelse, at jeg kunne gå op til eksamen uden nogen form for forudgående undervisning. Jeg havde jo været i branchen i næsten 30 år og havde tidligere deltaget i et kursusforløb og bestået eksamen. Men jeg vil helt klart anbefale at man deltager i min. 3 dages undervisning / forberedelse til eksamen. Så ved man, hvad der venter en – for så nem er den altså ikke". Dorte Benkjer, sept. 2010.

Lær mere om uddannelsen på kun 60 sekunder - se vores video her!

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.