Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


En Vognmand er en person eller en juridisk person (altså et selskab), der er ansvarlig for ét eller flere køretøjer, der benyttes erhvervsmæssigt.

Undervisningen indeholder alle aspekter af, hvad det betyder at være vognmand i praksis og omfatter følgende:

Arbejdsmarked- og socialforhold – du lærer hvilke regler, forhold og vilkår, der skal være gældende i et ansættelsesforhold, inden for forskellige brancher, som eksempelvis flyttefirma, renovation, befordring eller vikarvirksomhed mm.

Virksomhedsledelse – du lærer tallene bag en virksomhed, sådan at du kan håndtere bank, skat og et regnskab. Vi guider dig også igennem de forskellige virksomhedsformer og forsikringer.

Transportpapirer/dokumenter – du lærer alt om de krav og tilladelser der stilles i branchen, enten det er befordring af passagerer eller godstransport. Vi gennemgår dokumenter og papirer sådan, at du er klædt godt på.

Køretøjer – vi fortæller dig omkring de krav der stilles til køretøjets stand og vedligeholdelse. Det er nemlig ikke ligegyldigt om det er mennesker, almindelig gods, farligt gods, fødevarer eller måske dyr du skal transportere.
 
Forhandlingsteknik – vi klæder dig på med grundliggende værktøjer og gennemgår nogle eksempler på forhandling.

Trafiksikkerhed/sikkerhedsledelse – hvilke færdselsregler er gældende og hvilke forbud og begrænsninger, skal du være opmærksom på. Vi forbereder dig sådan, at du kan klare en eventuel uheldssituation samt lede en beredskabsplan.

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.