Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


BLIV BUSVOGNMAND

Skal du køre bus i erhvervsmæssig sammenhæng, kræver det en vognmandsuddannelse samt en tilladelse. Tilladelsen udstedes af Trafikstyrelsen og er gældende til national kørsel i Danmark og international kørsel indenfor EU. Tilladelsen er gældende i 10 år, hvorefter den skal fornyes.

KOM TIL GRATIS INFORMATIONSMØDE - KLIK HER

En busvognmand er en person eller en juridisk person (altså et selskab), der er ansvarlig for ét eller flere køretøjer, der benyttes erhvervsmæssigt.

Og en bus er defineret ved et motorkøretøj til befordring af 9 eller flere personer, inkl. dig selv som fører.

GRATIS VURDERING AF BASALE FÆRDIGHEDER

Som en service og hjælp til at gennemføre vognmandsuddannelsen, tilbyder DEKRA Vognmandsuddannelser en gratis vurdering af den enkeltes sprog- og regnefærdigheder. Vurderingen er alene et tilbud og ganske frivillig. 

Prøven er anonym og vil give et fingerpraj om, hvorvidt kursisten har brug for understøttende undervisning i dansk og/eller regning. Tilmelding til vurdering af de basale færdigheder  kan ske ved henvendelse til kursussekretæren på uddannelsescenteret.

Vi anbefaler, at alle kursister tager imod dette tilbud, som en rettesnor til det videre forløb.

VARIGHED

Kurset har en varighed på mindst 144 lektioner á 45 minutters varighed.

Forplejning er inkluderet. 

Dagskursus over 3 uger, fordelt med 1 uges kursus, 1 uge med selvstudie samt 1 uges kursus med afsluttende eksamen. Med mødetid mandag til fredag fra kl. 8.30 til 17.00.

Kontakt DEKRA Vognmandsuddannelser på tlf. 75 72 47 00 og hør hvordan vi kan hjælpe dig igang med uddannelsen til busvognmand. Vi tilbyder busvognmand kursus i både øst- og vest Danmark

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.