Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


BLIV VOGNMAND

Godsvognmand eller busvognmænd. Bliv vognmand hos DEKRA med en vognmandsuddannelse hos os. Du kan vælge mellem flere uddannelser inden for faget og du vælger selv hvordan uddannelsesforløbet skal foregå.

Med en vognmandsuddannelse åbner du døren til en ny fremtid - få dit eget navn på bilerne, bliv vognmand, eller leder i et vognmandsfirma. Du kan give dig selv - og din karriere - en helt ny drejning!

Hos DEKRA Vognmandsuddannelser, garanterer vi, at afholde kurset. Vi har erfarne undervisere, folk fra branchen, der sikrer et professionelt og nutidigt indhold i undervisningen. Vi stiller krav til et professionelt miljø og materialer af høj kvalitet. Vi, DEKRA Vognmandsuddannelser, er Danmarks største og ældste udbyder af vognmandskurser.

undefined

Bliv vognmand når og hvordan det passer dig:

  1. Undervisning i et klasseforløb.
  2. E-learning, hvor du via et elektronisk undervisningssystem selv administrerer dit studie.
  3. En kombination af klasseundervisning og selvstudie (E-learning).

Om du vælger den ene eller anden uddannelsesform, er kravet blot, at din vognmandsuddannelse skal være afsluttet inden for 12 måneder.

Selvstændig vognmand

Vi har kompetencerne og erfaringen til at tilbyde dig den hjælp du har brug for så du kan blive selvstændig vognmand. Vi vil meget gerne hjælpe dig med din ansøgning til Trafikstyrelsen, samt andet rådgivning.

Du skal altid være opmærksom på, at det skal være sjovt at være selvstændig vognmand, men også noget der kræver meget arbejde og planlægning. Som selvstændig vognmand afhænger din virksomhed af det arbejde du selv påtager og udfører. Hvor meget arbejde du udfører vil afspejle sig i hvordan din virksomhed klarer sig. Du har en vis frihed, da du selv bestemmer hvilke opgaver du vælger at tage imod og hvordan dine arbejdstider skal ligge.

Der er altid risici forbundet med at være selvstændig vognmand, som f.eks. om du er sikret beskæftigelse hele året. Er du i tvivl om hvordan tingene hænger sammen, eller har du brug for en uddybende snak vedrørende nogle områder? Så kan vi rådgive dig, så du er klar når du får din vognmandstilladelse. Kontakt os på telefon eller aftal et møde med os, så gennemgår vi tingene sammen. 

Lær mere om uddannelsen på kun 60 sekunder - se vores video her!

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.