Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


Mød TeametAbdallah, faglærer

Jeg er storvogns kørelærer med 16 års erfaring. Jeg har desuden kørt lastbil, bus og taxi. Jeg underviser på kørekorthold til vogntog, kørelærer aspiranter, efteruddannelse af kørelærer samt chauffører. Jeg er dusuden Sikkerhedsrådgiver (ADR instruktør).

 

Kenneth, faglærer

Jeg er uddannet litograf og teknisk konsulent. Jeg har været vognmand i 15 år og har siden 2016 været ansat hos Dekra som underviser på vognmandsskolen samt på AMU kurser i EU lovgivning.

 

Mads, faglærer

Jeg er uddannet chauffør ved DSB gods og har været kørselsansvarlig og Teamleder i 15 år med international transport. Jeg har siden 2014 været lærer på vognmandsuddannelsen og er desuden på EU efteruddannelse. 

 

Sonny, afdelingsleder

Jeg er uddannet kørelærer til alle kategorier og har desuden selvstændig køreskole (primært lastbil) siden 1990. Jeg er uddannet sikkerhedsrådgiver i farligt gods. Jeg startede hos DEKRA i 2011, først som uddannelseskonsulent i AMU kurser, siden 2014 som afdelingsleder i Vognmansskolen. Jeg underviser i regnskab samt farligt gods.

Karsten, Adm. direktør

Jeg har været selvstændig eksportvognmand i mere end 10 år, med biler på Sydeuropa og Skandinavien. I 2009 blev jeg direktør og ejer af GRØNS Transport Uddannelser A/S. Siden 2016 direktør for DEKRA Vognmandsuddannelser A/S og DEKRA Vognmands-Partner A/S. I Vognmands-Partner hjælper vi nye vognmænd med at finde bil og kørsel.

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.