Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


VEU godtgørelse er kun gældende for taxivognmand - ikke for gods- og busvognmand.

Fra d. 1. juli 2011 kan din virksomhed søge VEU-godtgørelse til medarbejdernes AMU-kurser på kursusportalen efteruddannelse.dk
Fra d. 1. november 2011 bliver det obligatorisk.

På efteruddannelse.dk kan du søge om godtgørelse for alle AMU-kurser. For disse kurser er det per 1. november 2011 kun digitale ansøgninger sendt via efteruddannelse.dk, som udløser VEU-godtgørelsen på op til 613 kroner per medarbejder per dag.

For at kunne bestille kurser og søge VEU godtgørelse på efteruddannelse.dk skal du bruge en digital medarbejdersignatur. Den får du hos den person, som administrerer din virksomheds digitale signatur. (Læs mere)

Det er en god idé at få det praktiske på plads i god tid. I de fleste virksomheder går det hurtigt, men hvis I for eksempel ikke allerede har digitale signaturer, kan det tage nogle dage at få dem leveret via danid.dk eller virk.dk.

Så snart du har din medarbejdersignatur og internt er godkendt til at administrere kurser, vil du til gengæld kunne tilmelde medarbejdere og søge godtgørelse i løbet af få minutter.

Der er hjælp at hente på efteruddannelse.dk

Bemærk: Der kan kun gives VEU-godtgørelse for en dag uanset, at en undervisningsdag varer mere end 7,4 timer. Der kan således højst gives VEU-godtgørelse svarende til 7,4 timer pr. dag.

Du kan finde information om VEU her.

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.