Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


Med DEKRA Vognmandsuddannelser kan du vælge præcis den uddannelsesform, der passer til dig. Men hvad er det? Se nedenfor nogle guidelines for, hvilket valg du skal tage.

KLASSEUNDERVISNING

Denne undervisningsform er den kendte og mest anvendte undervisningsform. Klasseundervisningen repræsenterer et arbejdsmønster, som alle er fortrolige med fra tidligere skolegang.

Som kursist sidder du sammen med andre kursister i et lokale, på borde og stole vendt mod faglæreren og tavlen som det samlende punkt. Faglæreren er "chauffør" og bestemmer i princippet selvstændigt, hvornår der skal drejes og bremses, og hvornår der skal køres stærkt. Mange voksenkursister anser denne undervisningsform for "rigtig" undervisning.

Det er også i klasseundervisningen, at du kan danne netværk og skabe nye relationer i forlængelse af din vognmandsuddannelse. Her er der mulighed for såvel social som faglig sparring med andre kursister.

E-LEARNING

Selvstudie, som E-learning i princippet er, stiller andre krav til dig som kursist. Du skal være fokuseret og dedikeret. Til gengæld kan du selv planlægge dit undervisningsforløb ud fra dine forudsætninger, som for eksempel arbejde, familie eller andet.

Vælger du E-learning er du bestemt ikke alene, men har en tæt og løbende dialog med en vejleder. Vejlederen vil være din støtte og sikre, at du kommer godt gennem din uddannelse.

KOMBINERET KLASSEUNDERVISNING OG E-LEARNING

Er du i tvivl og vil gerne lidt af begge verdener. Og kan du få det til at passe sammen med dine forudsætninger ellers. Så kan du med fordel vælge kombinationen af de to undervisningsformer.

Du planlægger sammen med en vejleder, hvordan dit forløb sammensættes - og han eller hun holder fast i snoren, sammen med dig.

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.