Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


ANSØGNINGEN

Med vores kompetencer og erfaring inden for dette, vil vi meget gerne hjælpe dig med din ansøgning til Trafikstyrelsen vedrørende en vognmandstilladelse.

Behandlingstiden ligger mellem 6 til 8 uger og det er derfor vigtigt at få indsendt ansøgningen hurtigst muligt. Du undgår da at skulle vente på din tilladelse - efter endt uddannelse. Trafikstyrelsen vil gerne modtage din ansøgning, før at du har gennemført kurset - blot skal du/vi dokumentere, at du er tilmeldt kommende kursusstart.

VALG AF FORRETNINGSFORM

Samtidig med at din ansøgning indsendes, bør du tage stilling til, i hvilken forretningsform du vil drive din virksomhed. Det kan være et stort spørgsmål, og vi stiller derfor vores ekspertise til rådighed i forbindelse med en uddybning af fordele og ulemper ved de forskellige selskabsformer. Vi anbefaler at gøre brug af dette tilbud, da der er mange elementer at tage hensyn til, og det derfor kan være en tryghed og en sikkerhed for dig og din ægtefælle/partner at have denne samtale inden en virksomhed etableres.

Når beslutningen omkring forretningsformen er taget, kan vi assistere dig med at bestille et CVR-nummer hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

BANK OG GARANTI

Du kan frit henvende dig i erhvervsafdelingen i din lokale bank. Blot skal du have budget og eventuel tekst til en bankgaranti, som banken skal udstede, med. En bekræftelse på denne bankgaranti skal sendes til os eller dirkete til Trafikstyrelsen, inden du kan få udstedt din vognmandstilladelse.

Har du ikke en egen bank, kan vi anbefale dig en bank.

DET ER SJOVT - OG KRÆVENDE

Sidst, men absolut ikke med mindst, skal du være opmærksom på at DET ER SJOVT AT VÆRE SELVSTÆNDIG, men også krævende i forhold til de forudsætninger, der skal være til stede for, at drømmen kan udleves.

Dit bagland skal være med og din familie skal være med i ringhjørnet. Din økonomi skal være i orden. Og du skal bestå vognmandsuddannelsen.

ALTID VELKOMMEN

Er du i tvivl, eller har brug for en uddybende snak, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller aftale et møde, hvor vi sætter og løber tingene igennem - sammen.

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet 

 

Klik på'tilmeld her' for at se alle kommende hold.