Kundeservice 70 60 65 00 Alle hverdage mellem 07.30-16.00 Book online her


BLIV TAXIVOGNMAND

KAMPAGNEPRIS NU 4.500 kr. (inklusiv materialer, forplejning muligt).

Går du måske allerede rundt med en taxivognmand gemt i maven? En taxivognmand er en person eller en juridisk person (altså et selskab), der er ansvarlig for ét eller flere køretøjer, der benyttes erhvervsmæssigt.

KOM TIL GRATIS INFORMATIONSMØDE - KLIK HER

Det er for mange en stor beslutning, der ofte kan påvirke både dig selv, din familie og din finansielle situation. Vi anbefaler derfor, at tage vognmandskurset inden der søges om diverse tilladelser. Du vil da have et bedre beslutningsgrundlag i forhold til eksempelvis valg af bil, finansiering, forsikringsforhold og mange andre praktiske ting. Du vil med andre ord få indblik i de mange aspekter, der ligger i at blive vognmand.

Du kan gemme dit vognmandsbevis i op til 10 år, inden du behøver at gøre brug af det i forbindelse med en ansøgning om en bevilling.

NB! Det er lovpligtigt med 8 dages selvstudie INDEN uddannelsesstart - kontakt os for nærmere information.

GRATIS VURDERING AF BASALE FÆRDIGHEDER

Som en service og hjælp til at gennemføre vognmandsuddannelsen, tilbyder DEKRA Vognmandsuddannelser en gratis vurdering af den enkeltes sprog- og regnefærdigheder. Vurderingen er alene et tilbud og ganske frivillig. 

Prøven er anonym og vil give et fingerpraj om, hvorvidt kursisten har brug for understøttende undervisning i dansk og/eller regning. Tilmelding til vurdering af de basale færdigheder  kan ske ved henvendelse til kursussekretæren på uddannelsescenteret.

Vi anbefaler, at alle kursister tager imod dette tilbud, som en rettesnor til det videre forløb.

VARIGHED

Kurset har en varighed på mindst 74 lektioner á 45 minutters varighed.

Efter min. 1 uges internetbaseret undervisning skal du møde til 5 hele dages undervisning for at blive indstillet til den afsluttende prøve, som kvalificerer dig til at være tilladelsesindehaver, i daglig tale taxivognmand.

Dit taxivognmands kursus skal være afsluttet senest 8 måneder efter, at du har fået udstedt din tilladelse/bevilling.

Kontakt DEKRA Vognmandsuddannelser på tlf. 75 72 47 00 for en uforpligtende snak om dine muligheder for at blive taxivognmand. 

75 72 47 00

Tag din Vognmands-uddannelsen i hele landet - NU også weekendhold!

 

Klik på'tilmeld hold' for at se alle kommende hold.